Keukendeurtjes spuiten

In onze spuiterij spuiten de vakbekwame spuiters alles wat wordt aangeboden . In ons allround bedrijf maken wij alles glad en strak om vervolgens in een mooie kleur te spuiten. Zijn uw binnendeuren aan een nieuwe frisse look toe ? In onze spuitcabine geven wij uw deuren een nieuwe kleur wat in uw huis een hele nieuwe uitstraling geeft.


Keukendeurtjes spuiten


Bij Bemelman Spuiterij kan u uw keuken weer in een nieuwe frisse kleur laten spuiten.Een nieuwe keuken kan een ingrijpende bedoening en kostbaar zijn. Het spuiten van keukendeurtjes daarintegen is minder ingrijpend. Een op maat gemaakte keuken kan op deze manier op een vrij simpele manier weer een heel nieuw uiterlijk krijgen. Hoe gaat dit in zijn werk? U demonteerd de deurtjes. In de Bollenstreek halen en brengen wij gratis de keukendeurtjes op. U kiest een kleur uit met onze kleuren waaier. Wij halen de oude gebobbelde plastic folie er af, of wij schuren de keukendeurtjes glad. Zodra alle oneffenheden er af zijn of opgevuld gaan wij de deurtjes spuiten in de kleur die door u is uitgezocht. Dit gebeurt met een sterke lak .

Na de deuren goed te laten uitharden brengen wij de deurtjes weer terug. 


TerugDeel het met uw vrienden!


Blog

Fiets laten pimpen in nieuwe kleurstelling?

Wil jij je fiets in een aandere kleur gepoedercoat of gespoten hebben? Een cabon of aluminium frame kunnen wij poedercoaten of spuiten.

Motor of brommer onderdelen spuiten en/of poedercoaten

Bemelman Spuiter is allround op het gebied van spuien en poedercoaten. Elk materiaal , van keukendeur tot onderdelen van een motorfiets bewerken deze vakmensen met uiterste precisie.

Van roestige wielen naar Shiny Wheel

De oude velgen door alle weersomstandigheden niet meer mooi. Roest en stoeprandschade werken wij weg zodat u in dit geval weer mooie glimmende velgen heeft .Bij Bikepaint worden uw wielen gestraald en gepoedercoat in de kleuren en glansgraad die u heeft uitgezocht.

Fietsframe laten poedercoaten of spuiten

Bikepaint is meer dan 20 jaar actief in het spuiten en poedercoaten van fietsframes. Met of zonder designs of het logo op de fiets gespoten. Met veel passie spuit of poedercoat Bemelman oude frames in een nieuwe kleur.Ook voor kleine fietsmerken geeft Bemelman fietsframes een mooi design. De passie voor het vak is terug te vinden in het mooie werk van Bemelman

Spuiten van meubels

Wil je jouw interieur een nieuwe look geven maar liever je design kast of erfstuk niet weg doen ? Wij spuiten uw kast weer in een mooie kleur die bij uw nieuwe interieur past . Haal en breng service in de regio ! Bemelman Spuiterij en Bikepaint zijn een allround bedrijf als het gaat om kleuren van materialen.

Wist u dat wij een zusterbedrijf in Lisse hebben ?

In lisse hebben wij ons zusterbedrijf Bemelmanbikesport gevestigd. Al 10 jaar actief in de fietsbranche. Heeft u een bedrijfsfiets nodig met logo van uw bedrijf, of uw carbon racefiets een andere kleur. Bemelmanbikesport dé en monteert uw .Wij spuiten of poedercoaten de fiets in de door u uitgekozen kleuren. Wij bieden u het complete plaatje zodat u ontzorgt wordt.

Contactgegevens

Facebook