WIL JIJ JOUW FIETS IN UNIEKE KLEUREN?


WIL JIJ JOUW FIETS IN UNIEKE KLEUREN?


Bikepaint en Bemelmanbikesport zijn één bedrijf. Dus of je nu een bestaande fiets een nieuwe kleur wilt geven óf een nieuwe fiets wilt in jezelf gekozen kleurstellingen... Alles is mogelijk. Met ons nieuwe meetsysteem in Lisse (Bemelmanbikesport) meten wij eerst je lengtemaat op. Vandaaruit kiezen wij samen met jou een frame, de onderdelen en wielen. Vervolgens word je uitgenodigd in ons poedercoatingbedrijf en spuiterij Bikepaint in Noordwijkerhout.

Hier krijg je een impressie van ons bedrijf en werkwijze. Kleuren en design worden uitgezocht en daarna is het even wachten totdat Dick het frame klaar heeft. Over het algemeen gaat dit vrij vlot.

De fiets wordt door Gerard met de gekozen onderdelen in elkaar gezet en voilà, een fiets is geboren.
Zo heb je een unieke Artigiano fiets met je favoriete kleuren. Uiteraard met garantie.

Langskomen in de winkel is ook mogelijk. Op zaterdag is Dick de fietsenspuiter en poedercoater in de winkel aanwezig, met veel enthousiasme laat hij zijn creaties zien en kan hij samen met jou ideeën opdoen en vertellen met welke kosten je rekening kan houden.

Nu de schaarste in de fietsenbranche groot is kan je ook je huidige fiets van een nieuw kleurtje laten voorzien. Je fiets komt herboren in nieuwe kleuren en stuurlint weer terug.


TerugDeel het met uw vrienden!


Blog

Motortank en onderdelen

Een motorframe, tank en onderdelen weer strak in de lak door Bemelman Spuiterij . Met de jarenlange ervaring in het restaureren , herstellen van schade en spuiten va vele objecten. Ook is het mogelijk spullen te laten poedercoaten .

VOOR JE GEMAK ALLES ONDER 1 DAK!

Spuiten , stralen , poedercoaten van elk te bedenken materiaal. Wij kunnen alles spuiten en poedercoaten.

Wie is toch die Bemelman?

Bemelman Spuiterij en Bikepaint , voorheen Autoschade Bollenstreek

Fietsframe laten poedercoaten of spuiten

Bikepaint is meer dan 20 jaar actief in het spuiten en poedercoaten van fietsframes. Met of zonder designs of het logo op de fiets gespoten. Met veel passie spuit of poedercoat Bemelman oude frames in een nieuwe kleur.Ook voor kleine fietsmerken geeft Bemelman fietsframes een mooi design. De passie voor het vak is terug te vinden in het mooie werk van Bemelman

Bemelman Spuiterij


Keukendeurtjes spuiten

In onze spuiterij spuiten de vakbekwame spuiters alles wat wordt aangeboden . In ons allround bedrijf maken wij alles glad en strak om vervolgens in een mooie kleur te spuiten. Zijn uw binnendeuren aan een nieuwe frisse look toe ? In onze spuitcabine geven wij uw deuren een nieuwe kleur wat in uw huis een hele nieuwe uitstraling geeft.

ARTIGIANO IS HET MERK VAN BIKEPAINT & BEMELMAN BIKE SPORT

Wil jij een unieke fiets ? Bikepaint en Bemelmanbikesport zin et concept voor die ene unieke fiets. In de kleuren die jij kiest en de onderdelen waar jij warm voor loopt. Hoe mooi is dat , een fiets helemaal opgebouwd zoals jij dat wilt?

SPUITERIJ BEMELMAN IN NOORDWIJKERHOUT

Wat ook één van de specialismes van de Spuiterij is. Het spuiten van beursprojecten of showmaterialen. Heb jij een project wat snel af moet, een project wat gespoten moet worden in een bepaalde kleur of juist veel kleuren In een bepaald design? Moet er vakkundig in meerdere lagen en kleurstellingen worden gespoten?

Keuken deurtjes maar ook bureaus en kasten spuiten wij in mooie kleurstellingen !

Heb je een op maat gemaakt bureau of kast die hier en daar een stukje verf mist? Misschien een idee om deze te laten spuiten \/ Zo krijgt je interieur weer een nieuw en fris uiterlijk.

Pimp my Bike

Jouw oude vertrouwde fiets in een nieuwe kleurstelling ? of een nieuwe in de kleuren die u mooi vindt?

BALEN! AUTOSCHADE!


Velgenschade is balen !

Wij maken uw velgen weer als nieuw. U mag de velgen met of zonder banden brengen, zelfs de auto laten staan! Misschien kan er dan ook een deuk of andere lelijke plek worden weggewerkt. Dat is het voordeel van een allround bedrijf als Bemelman Spuiterij . Buiten het mooi maken van uw velgen , repareren wij uw auto ! Komt u ook uw velgen laten poedercaoten tijdens de bandenwissel?

Contactgegevens

Facebook